Tack för din förfrågan!

Vi kontaktar dig inom kort!

Under tiden, kolla in några av våra mest populära bloggposter

Hur du kommer igång med Inbound Marketing

placeholder

Vår steg-för-steg guide. Börjar med att beskriva enkla fixar på hemsidan och snabbaste sättet att få leads, avslutar med avancerade säljautomationer och retargeting. Läs vår bloggpost om hur du gör!

LÄS NU!

Hur du bloggar för att få trafik och leads

placeholder

Fungerar bloggande fortfarande? Mycket har ändrats under de 10 åren sedan jag började. Men några nyckelprinciper gäller fortfarande. De som följer principerna driver både trafik, leads och affärer.

LÄS NU!

4 kringkostnader och hur du får ROI

placeholder

De stora systemleverantörerna berättar inte det här: Marketing Automation kommer med kringkostnader förutom systemet. Här tittar vi på dessa och hur du kan undvika dem och få ROI. Vi ger även exempel på ROI från ett verkligt företag.

LÄS NU!

Mer om SharpSpring

SharpSpring är ett allt-i-ett-system för både sälj och marknadsföring. Sköt hela din kundprocess, från första kontakt till stängd affär i ett system. Systemet erbjuds av FunnelBud som är som din egen IT-avdelning. Vi hjälper dig med all systemuppsättning, träning och konsultation löpande och utan kostnad.

placeholder

Marketing Automation-system >>

Snygga landningssidor, nyhetsbrev, automationer, kontaktsegmentering och mer. Allt du behöver för att göra inbound.


Du behöver inte koppla ihop många olika system för att få ett helhetsgrepp om din marknadsföring. Sköt istället allt i SharpSpring och spara både tid och pengar. Till skillnad från andra allt-i-ett-system är SharpSpring både billigt och enkelt. Kolla in Marketing-funktionerna nu!

Alla marketing-funktioner >>

placeholder

CRM-system >>

Kontakter, företag och affärer. Säljprocesser. Mailsynk. Rapporter. Integrerat med marknadsföringen.


När marknadsföring sitter ihop med CRM händer något magiskt. Sälj och marknad börjar samarbeta. Marknad bollar in nya leads till sälj. Sälj tar draghjälp från marknad i affärsprocesser och kontaktbearbetning. Istället för två avdelningar får du ett sälj- och marknadsteam.

Alla CRM-funktioner >>

placeholder

Professional Services >>

Vi hjälper dig med allt. Egen projektledare. Veckovis träning & konsultation. Design & mallar. Tekniska integrationer. Allt ingår.


Innan vi startade FunnelBud var vi Marketing automation-konsulter. Vi såg gång på gång hur krånglig teknik, brist på tid och kunskap, och dålig support ledde till misslyckade projekt. Med FunnelBud får du därför systemhjälp på köpet som andra betalar 20-40 000 kr/månad för.

Allt vi hjälper dig med >>